Anlık Bildirim

Dell, ince ekran çerçevesine sahip InfinityEdge monitörünü duyurdu

Genelde akıllı telefonlarda sıkça gündeme gelen ince ekran çerçevesi; televizyon, monitör gibi görüntüleme aygıtlarında da önemli bir konu. Dell'in InfinityEdge monitörü inceliği ile dikkat çekiyor.

Uzun süredir çok ince ekran çerçevesi olan XPS dizüstü modelleri için InfinityEdge markasını kullanan Dell, şimdi bu ince tasarım anlayışını bilgisayar monitörlerine de getiriyor. Dell U2417H InfinityEdge, markanın en ince çerçeveli monitörü olacak. 

Monitörün sağ-sol-üst kenarlarında 5.30mm, alt kenarında ise 8.33mm ekran çerçevesi kalınlığı yer alıyor. Böylece daha geniş bir görüntü alanı elde edilirken, boyutlar da kompakt hale geliyor. Dell, ekran çerçevesinin benzer boyutlardaki diğer modellere göre yüzde 45 civarında daha ince olduğunu belirtiyor. 

23.8 inçlik IPS ekranında Full HD çözünürlük sunan monitör, yansımayı önleyici bir yüzeye sahip. UltraSharp özelliği ile daha keskin görüntülere imza atan üründe 60Hz tazeleme oranı, 1000:1 statik kontrast oranı ve 178 derece görüş açısı özellikleri yer alıyor. Monitör, fabrika çıkışı DeltaE ortalaması 2'nin altında olarak kalibre edilmiş. 

Monitör üzerinde HDMI 1.4 (MHL 2.0), DP 1.2, mini-DP 1.2, DP-out, 3.5mm ses, 4 adet USB 3.0 çıkışları bulunuyor. Kaidesi üzerinde 4 farklı yöne dönebilen monitör ile çoklu dizilimlerde daha geniş görüntüler elde edilebiliyor. Yüzde 99 sRGB renk yelpazesine sahip olan monitör, WLED arka aydınlatma ile 250 kandela/metrekare değerlerini yakalayabiliyor. Ayrıca griden griye 8ms tepkime süresi, Hızlı modda 6ms değerine gelişiyor. Monitörün satışına önümüzdeki haftalarda başlanacak. 
Dell, ince ekran çerçevesine sahip InfinityEdge monitörünü duyurdu
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7814 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Dell U2417H InfinityEdge, InfinityEdge ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim