Anlık Bildirim

Tokyo Olimpiyatları VR ile izlenebilecek

Amerika'da pay-TV aboneleri Tokyo Olimpiyatlarını Oculus Quest ile canlı izlenebilecek ve Oculus Quest VR kullanıcılarına etkinlik tekrar videolarına erişim imkanı sunulacak.

Olimpiyatları Oculus Quest VR ile 3 boyutlu izleme imkanı sunacak olan uygulamanın ismi NBC Olympics VR by Xfinity. Yayınlara erişim şimdilik sadece USA'de olacak ancak bu durum sanal gerçeklik gözlüklerinin kullanım alanlarının yaygınlaşması adına heyecan yaratıyor. Uygulama sayfasında yayınlanan açıklamaya göre yayın içeriğinde Olimpiyatların açılış ve kapanış törenleri, Basketbol, Plaj Voleybolu, Boks, Atletizm ve jimnastik gibi spor dallarının canlı ve tekrar maçı içerikleri yer alacak.

Olimpiyatlar VR ile izlenebilecek Tam Boyutta Gör

Watch Party özelliği ile Oculus kullanıcıları buluşacak

Uygulamayı heyecanlı hale getiren özelliklerden bir diğeri ise Oculus VR kullanıcıları maksimum 3 kişi ile birlikte watch party (izleme partisi) yapabilecekler.

Uygulama, Artistik Yüzme, Yelkencilik, Bisiklete binme, Golf, Binicilik, Kürek, Dalış, Kano/Kayak, Kaykay, Softbol, ??Beyzbol, Tırmanma, Sörf, Masa Tenisi, Triatlon ve Atıcılık gibi spor dallarını 3 boyutlu olarak izleme imkanı sunacak.

VR ile Olimpiyat yayını ilk kez 2018'de bazı limitli açılarla yapılmıştı ancak 2021 Tokyo Olimpiyatlarında çok daha yaygın 3 boyutlu ve farklı açılarla hizmet verilmesi bekleniyor. 

NBC Olympics VR by Xfinity uygulaması Oculus Quest, Quest 2 ve Oculus Touch desteği sunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim