Anlık Bildirim

Tesla'nın en ucuz otomobili Model 3'ün fiyatı belli oldu

Elektrikli otomobillerin yaygınlaşmasına büyük katkısı olan Tesla yeni modelinin çıkış tarihini ve fiyatını açıkladı. Model 3 adıyla çıkacak otomobil Tesla'nın en ucuz aracı olacak.
Tesla'nın en ucuz otomobili Model 3'ün fiyatı belli oldu
 
Tesla'nın kurucusu ve başkanı Elon Musk yeni otomobili bekleyenler için müjdeli haberi verdi. Model 3 adıyla piyasaya çıkacak araç 31 Mart tarihinden itibaren ön siparişe açılacak. 35 000 dolarlık fiyata sahip olacak araç aynı zamanda Tesla'nın en uygun fiyatlı otomobili olma ünvanını da kazanacak.
Aracın fiyatı, satın alınan bölgeye göre elektrikli otomobiller için uygulanan vergi teşvikiyle daha da aşağı çekilecek, bu durumda elektrikli otomobil satın almak isteyen ancak bütçesi yetersiz bir çok kişi Model 3'e yönelebilir.
Ön siparişlerin önümüzdeki ay başlaması malesef aracın hemen sürücülere ulaşacağı anlamına gelmiyor. Yeni batarya fabrikasının yapımına devam eden Tesla bu fabrikada ürettiği pilleri Model 3 otomobilinde kullanacak. Bu durumda aracın yollara çıkması ve ön sipariş verenlere ulaşmasının 2017 yılını bulması bekleniyor. Aracın fiyat avantajıyla birlikte önemli satış rakamlarına ulaşması sürpriz olmayacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10970 kez okundu.
35 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, model 3 ve otomobil fiyatları
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim