Anlık Bildirim

Konsol satışlarında PS4'ün liderliği sürüyor

Yeni nesil konsollarda Playstation 4 önemli satış rakamlarına ulaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz 2015'in son çeyreğinde 8.4 Milyon satışa ulaşan konsol Xbox One'a yine geçit vermedi.
Konsol satışlarında PS4'ün liderliği sürüyor
 
Yeni nesil konsollarda rekabet devam ediyor. Sony'nin Playstation 4'ü ve Microsoft'un Xbox One'ı arasındaki rekabette satış rakamları ilk günden beri Playstation'un önde olduğunu gösteriyordu. Xbox One zaman zaman ABD pazarında öne geçme hamleleri yapsa da genel satışlarda Sony üstünlüğünü korumaya devam ediyor.

2015 yılının son çeyreğine ait rapor da tablonun benzer şekilde devam ettiğini gösteriyor. Üç ayda 8.4 Milyon satışa ulaşan Playstaton 4 hala lider konumda. Bu satışlardan ise şirketin kasasına 4.89 Milyar dolar gibi önemli bir para girmiş. Sony'nin önümüzdeki yıldan beklentisi ise 17.5 Milyon daha Playstation 4 satmak.

2015 yılının sona ermesiyle birlikte ulaşılan son rakamlarda Playstation 4'ün satış rakamları 36 Milyonu devirmiş durumda. Xbox One'da rakibine kıyasla geride kalsa da 20 Milyon gibi önemli satış rakamlarına ulaşmayı başarmış.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6150 kez okundu.
32 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, microsoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim