Anlık Bildirim

Panasonic oyuncular için yeni bir omuz hoparlörü geliştirdi

Panasonic SC-GNW10 kablosuz omuz hoparlörü yüksek ses kalitesi ve LED detayları ile oyunculara farklı türlere göre değişebilen ses tecrübesi sunmayı amaçlıyor.  
Panasonic SC-GNW10 Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıllarda Square Enix ile oyuncular için kablolu omuz hoparlörünü duyuran Panasonic bu kez kablosuz bağlantıya sahip yeni bir model piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Panasonic SC-GNW10 duyuruldu.  

Panasonic SC-GNW10 neler sunuyor?

Panasonic SC-GNW10 omuz hoparlörü 4 adet 38mm sürücü barındırıyor ve stereo ses sunuyor. İki taraftaki mikrofonlar daha geniş bir alanda sesi algılarken arka plan gürültüsünü azaltma ve yankıyı önleme özellikleri mevcut.

2.4G ile bağlantı kuran hoparlör düşük gecikmelere imza atıyor. RPG ve FPS oyunları için ayrı ses modları bulunurken zenginleştirilmiş ses için de bir mod yer alıyor. En uç kısımda LED şerit detayı da atmosfere katkı yapıyor.

SOUNDSLAYER Engine Windows uygulaması ile LED aydınlatmalar ve ses modları kontrol edilebiliyor. Panasonic SC-GNW10 omuz hoparlörü Kasım ortalarında piyasaya çıkacak ve Tokyo Oyun Fuarı’nda boy gösterecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim