Anlık Bildirim

Galaxy Tab S8 Ultra'nın dayanıklılık testi videosu paylaşıldı: Sonuçlar şaşırtıcı

Samsung tarafından geçtiğimiz Şubat ayında tanıtılan Galaxy Tab S8 Ultra, birçok farklı mobil cihaza dayanıklılık testi uygulayan ünlü Youtuber JerryRigEverything’in konuğu oldu.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra dayanıklılık testine sokuldu Tam Boyutta Gör

Samsung'un şimdiye kadarki en büyük tableti Galaxy Tab S8 Ultra, ünlü Youtuber JerryRigEverything tarafından dayanıklılık testine sokuldu.

Paylaşılan videoda yer alan çizilme testinde metal çerçeveler ile korunan Galaxy Tab S8 Ultra'nın, Mohs sertlik ölçeğine göre altıncı seviyede çizilmeye başladığı ve yedinci seviyede ise ciddi çizikler oluştuğu görülüyor. Bununla birlikte cihazda bulunan ekran altı parmak izi okuyucusu, çiziklerden herhangi bir şekilde etkilenmiyor ve başarılı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. 

Bükülme testinde ise biraz esnediği görülen ancak ince ve büyük boyutuna kıyasla sertliğini korumayı başaran tableti çakmak yardımı ile yanma testine sokan JerryRigEverything, cihaz ekranına 25 saniye ateş tutulduğunda kalıcı hasar oluştuğunu söylüyor. Yalnızca 5,5 mm kalınlığa ve 14,6 inç boyutlarında devasa bir Super AMOLED ekrana sahip olan Galaxy Tab S8 Ultra'nın, şaşırtıcı sonuçlara imza attığını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim