Anlık Bildirim

Netflix Türkiye’den zaman yolculuğu içeren Dark dizisi reklamı

Netflix Türkiye, Dark dizisinin tanıtımı için Erol Evgin ile beraber zaman yolculuğu içeren tanıtım videosu yayınladı. Dark dizisinin 2. sezonu 21 Haziran tarihinde yayınlandı.

Netflix Türkiye’den zaman yolculuğu içeren Dark dizisi reklamı Tam Boyutta Gör

Netflix’in Alman yapımı dizisi Dark’ın 2. sezonu geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. Netflix Türkiye ekibi, dizinin reklamı için Türkiye’ye özel bir reklam yayınladı.

Dizideki zaman yolculuğu temasından yola çıkılarak hazırlanan videoda Erol Evgin, 33 yıl önceki hali ile muhabbet ediyor. Dark dizisinde de 33 yıllık zaman yolculuklar gerçekleştiriliyor.

Erol Evgin’in Netflix reklamında oynatılması da güzel bir tercih olmuş. Zira Erol Evgin dijital platformlara epey önem veriyor. Evgin, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamasında buna dijital platformların önemine dikkat çekerek “Benim bugüne kadar meslek yaşamımda elde ettiğim en büyük gelir, Sıla ile birlikte seslendirdiğimiz Altın Düetler albümünün YouTube gelirleri idi.” demişti. Erol Evgin’in oğlu Murat Evgin, Netflix’te yayınlanan Myths & Monsters isimli dizinin müziklerini besteledi.

Dark dizisinin 2. sezonu 21 Haziran tarihinde yayınlandı. 2. sezon hakkındaki izleyici yorumları epey olumlu. Dizinin final sezonu da olacak 3. sezonunun çekimlerine başlandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10029 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim