Anlık Bildirim

Socios, Kulüpler Birliği Vakfı ile anlaşarak “Taraftar Etkileşim Partneri” oldu

Futbol kulüpleri, F1 takımları ve çeşitli spor kuruluşlarıyla anlaşan Socios şimdi de Kulüpler Birliği Vakfı ile iş birliği yaptı. Taraftar etkileşim partnerliğini üstlenecek.

Socios ve Kulüpler Birliği Vakfı anlaştı Tam Boyutta Gör

Takımlar ve taraftar arasında etkileşimi arttırmak konusuna odaklanan Socios.com, son olarak Kulüpler Birliği Vakfı ile anlaştı. Yapılan son açıklamalara göre, Kulüpler Birliği Vakfı’nın “taraftar etkileşim partnerliğini” spor ve eğlence tabanlı fintech şirketi olan Socios üstlendi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bu iş birliği kapsamında, Socios’un Avrupa’nın dev kulüpleri ile olan iş modellerine benzer modellerin ülkemizde de hayata geçirilmesi için çalışmalar yapılacak.”

Son dönemlerde oldukça popülerleşen Socios, hızlı bir şekilde takımlar ve kurumlar ile olan bağlantılarını arttırmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce ilk NBA takımı ile anlaşan şirket, birçok futbol kulübü ile de halihazırda anlaşmış durumda. 

Kulüpler Birliği ise, 2000 yılında dönemin Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın öncülüğünde Süper Lig’deki takımların birlik ve beraberliklerini sağlamak ve sorunlara çözüm bulmak için kurulan, Süper Lig takımlarının oluşturduğu bir futbol vakfı. Vakıf şu anda Ahmet Nur Çebi tarafından yönetiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim