Anlık Bildirim

Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün devamı Across the Spider-Verse'ten ilk video geldi

2018 yılında çıkan ve bir hayli sevilen Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyon filminin devamı olan Spider-Man: Across the Spider-Verse'ten ilk bakış videosu geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Spider-Man: Across the Spider-Verse'ten ilk video Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz Spider-Man'in evreninde geçen ve daha çok Miles Morales karakterine odaklanan Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyon filmi 2018 yılında vizyona girmiş izleyiciler tarafından çok sevilmişti. Her anlamda başarılı olan bu filmin devamı için de bir süredir çalışılıyordu ve geçtiğimiz saatlerde ikinci filmden ilk video geldi.

Yeni video ne yazık ki fragmandan çok ilk bakış tarzında ancak yine de hikaye anlamında bir şeyler çıkartmak mümkün. İkinci filmde Miles'ın büyüdüğünü ve Gwen'in paralel evrenden tekrar geldiğini görüyoruz. Ayrıca ilk filmin sonunda gözüken Oscar Isaac'in seslendirdiği Spider-Man 2099 da bu videoda gözüküyor. Belli ki Spider-Man 2099 ve Miles Morales'in etrafında şekillenen bir film izleyeceğiz.

Spider-Man: Across the Spider-Verse isimli bu devam filmi 7 EKim 2022'de vizyona girecek. Ancak bu film Part 1 olarak, yani Bölüm 1 olarak duyuruldu. İkinci bölüm de ilk bölüm ile eş zamanlı olarak geliştiriliyor. Bu yüzden Bölüm 2'nin de 2023 yılında geleceğini düşünebiliriz. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Spider-Man: Across the Spider-Verse İlk Bakış

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim