Anlık Bildirim

Sony, Tom Holland'lı Spider-Man serisinin bitmediğini onayladı

Eğlence sektörünün en önemli karakterlerinden biri olan Spider-Man'in üç yeni filmi daha geleceği Sony Pictures Entertainment'ın Sinema Filmleri Grubu Başkanı Amy Pascal tarafından onaylandı.

Spider-Man No Way Home serinin son filmi olmayacak Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi şu anda çıkış tarihi bir hayli yaklaşan yeni bir Spider-Man filmi bulunuyor. Bu filmin son film olup olmadığı ne yazık ki bilinmiyordu. Ancak geçtiğimiz saatlerde güzel bir açıklama geldi.

Spider-Man Devam Edecek

Sony Pictures Entertainment'ın Sinema Filmleri Grubu Başkanı Amy Pascal'ın geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamaya göre No Way Home filminin ardından yeni bir üçleme daha gelecek. Amy Pascal'ın yaptığı açıklamaya göre şimdiden hazırlıklar başlamış durumda. Ayrıca bu filmlerde de yine Tom Holland başrol olacak ve yine Disney-Sony iş birliğinde hazırlanacak.

Tom Holland geçtiğimiz haftalarda 30'lu yaşlarına kadar Spider-Man'i oynamayı düşünmediğini söylemişti ancak görünen o ki Sony ve Disney'in farklı bir planı var. Spider-Man serisinin devam edeceği aslında çok da sürpriz bir haber değil ancak Disney ortaklığında gelmesi ve Tom Holland'ın yine başrolde olacak olması biraz şaşırtıcı. Yine de her an başka planların açıklanabileceğini de belirtelim. 

Spider-Man 3, yani Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021'de yayınlanacak. Film için teoriler doğrultusunda büyük heyecan olduğunu da söylemek gerek. Gişede rekor kırması bekleniyor diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim