Anlık Bildirim

Cherry Mobile'dan 99$'a 7-inç ekranlı ve dört çekirdekli tablet: Fusion Bolt

Cherry Mobile'dan 99$'a 7-inç ekranlı ve dört çekirdekli tablet: Fusion Bolt
7-inç'lik tablet segmentinde yaşanan kıran kırana mücadeleye Cherry Mobile da katılıyor. Cherry Mobile'ın, Fusion Bolt olarak isimlendirdiği yeni Android tableti 99$ gibi iddialı bir fiyat etiketine sahip. Peki Fusion Bolt, bu fiyata nasıl teknik özellikleri beraberinde getiriyor?
186.2 mm x 126.9 mm x 10.8 mm ölçülerinde ve yaklaşık 320 gram ağırlığında tasarıma sahip Fusion Bolt'a, 1 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli (ARM Cortex-A9) Actions Semiconductor ATM7029 yongada sistem çözümü, 1 GB DDR3 RAM ve Android 4.1 ''Jelly Bean'' mobil işletim sistemi hayat veriyor. Tabletin 7-inç büyüklüğündeki dokunmatik kapasitif ekranı, 1280 x 800 piksel (WXGA) çözünürlük sunuyor. Ekranda, renk gösterimi ve görüş açısı konularında avantajlı olan IPS (In-Plane Switching) panel teknolojisi tercih edilmiş.
8 GB'lık dahili depolama alanı microSD kartlar yardımıyla (32 GB'a kadar) arttırılabilen Fusion Bolt'un ön yüzüne 0.3 megapiksellik, arka yüzüne 2 megapiksellik olmak üzere iki adet kamera konumlandırılmış. Son olarak Wi-Fi 802.11 b/g/n bağlantı teknolojisine destek veren tabletin lityum iyon bataryasının kapasitesi 4.000 mAh.
Fusion Bolt'un mart ayında doğru tüketicilerin beğenisine sunulması planlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim