Anlık Bildirim

Razer kullanıcıları artık gezindikleri sitelerin renklerini her yerde görecek

Web tarayıcısı Vivaldi tarafından en yeni sürüm duyuruldu. Yeni versiyonda Razer ile anlaşmasını duyuran firma, Chroma özellikli donanımların renklerini web siteleriyle eşleştiriyor.
Razer Chroma bildiğiniz üzere firmanın RGB ışıklandırma sunan ürünlerinin bütünün kapsıyor. Bu cihazları ilgilendiren ve web tarayıcısı Vivaldi tarafından açıklanana göre Razer ile yapılan anlaşma, web sayfalarının renklerini oyuncu donanımlarınızla eşleştiriyor.
Çok fazla kullanıcısı olmayan Vivaldi, yeni özelliğiyle Razer Chroma cihazlarla entegrasyon özelliği kazandı. Bu tarayıcıda artık gezindiğiniz sayfanın renkleri klavye, mouse ya da mouse padinizde görünüyor.
Pek de kullanışlı gibi durmayan bu özellik, Vivaldi’nin yaptığı benzer anlaşmalardan sadece bir tanesi. Firma 2016 yılında Philips ile anlaşarak Hue akıllı ampüllerin de içinde bulunduğunuz web sitesinin renklerinde yanmasını sağlamıştı.
Vivaldi’nin son sürümü Razer Chroma entegrasyonunun yanında hızlı erişim simgelerini yeniden boyutlandırma ve sekme seçiminde yeni komutlar belirleme gibi kişiselleştirme özelliklerini de getiriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim