Anlık Bildirim

Sony'den PS Vita'ya özel hafıza kartları hakkında açıklama geldi

Oyun dünyasının lider firmalarından biri olan Sony, yeni el konsolu PS Vita'ya özel olarak hazırladığı hafıza kartları hakkında bazı açıklamalar yaptı. PS Vita'ya özel olarak üretilen kartlar üretilmesi ve yüksek fiyat etiketiyle satılacak olması nedeniyle tepki çeken Sony, bu konuda hakkında savunmasını yaptı.
İlk olarak performans konusunda değinen Sony, bu kartlar sayesinde bütün kullanıcıların eşit düzeyde okuma/yazma performansı sunan kart kullanarak, performans konusunda herhangi bir sorun yaşamayacağını belirtiyor. Farklı sınıflarda kart kullanımında ortaya çıkacak olan performans kaybının önüne geçilmesi adına böyle bir girişimin zorunlu olduğu belirtilirken, ikinci açıklamanın da ana başlığı "güvenlik" oldu.
Bilindiği üzere, PSP'lerde korsan oyunun önüne geçilememişti. Sony bu durumla tekrar karşılaşmamak adına, PS Vita'ya özel kartların "Yığın Depolama" şeklinde kullanılamayacağını ve bilgisayar üzerindeki senkronizasyon işlemlerinin sadece uygun Sony yazılımlarıyla gerçekleşeceğini belirtti.
Oyun severlerin bu açıklama sonrasında Sony'nin tavrına bakış açısı ne şekilde değişir bilinmez fakat, 4GB: $30, 8GB: $45, 16GB: $70, 32GB: $120 şeklinde fiyatlarla tepkilerin aynı doğrultuda olması muhtemel görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31899 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim