Anlık Bildirim

WePlay, App Store ve Google Play'de Türkiye'de birinci sırada!

Oyun ve sosyalleşmenin bir arada sunulduğu mobil uygulama WePlay, Türkiye pazarına giriş yaptıktan kısa bir süre sonra App Store ve Play Store'da birinci sıraya yükseldi.

WePlay, App Store ve Google Play Store'da Türkiye'de birinci Tam Boyutta Gör

WePlay, gençlerin oyun oynarken online ortamda sosyalleşmesine imkan tanıyor. Uygulamada bulunan Uzay Vampir Köylü, Kırmızı Işık Yeşil Işık, Çizim Senden, Tahmin Bende ve Sohbet Odası gibi oyunlar ile eğlencenin yanı sıra online kullanıcılar ile birlikte oynama ve bağlantı kurma imkanı sunuyor. Kullanıcılar oyun oynarken sosyalleşmenin ve arkadaş edinmenin fırsatını yakalıyor.

WePlay, App Store ve Google Play Store'da Türkiye'de birinci Tam Boyutta Gör

https://weplayapp.com/

Türkiye’de birinci sırada!

Eylül ayının başında Türkiye pazarına giren WePlay, kısa sürede yüksek indirilme rakamlarına ulaştı. App Store ve Google Play Store’da ücretsiz oyunlar kategorisinde birinci sıraya yükseldi.

WePlay, App Store ve Google Play Store'da Türkiye'de birinci Tam Boyutta Gör

WePlay’den yapılan açıklamaya göre uygulama sürekli olarak geliştirilecek. Kullanıcının talepleri doğrultusunda oyunlara ve sosyal özelliklere yenilikler eklenecek. Türkiye’deki gençlerin eğlenirken sosyalleşmesi ve dünyadaki tüm kullanıcılara ulaşması sağlanacak.

WePlay (??????) -  Game & Chat WePlay (??????) -  Game & Chat WePlay (??????) -  Game & Chat WePlay (??????) - Game & Chat Entertainment Ücretsiz 643,3 MB

WePlay - Oyun & Sohbet WePlay - Oyun & Sohbet WePlay - Oyun & Sohbet WePlay - Oyun & Sohbet WEJOY Pte. Ltd. Eğlence Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim