Anlık Bildirim

Western Digital, WD_BLACK oyuncu sürücülerini duyurdu

Oyuncu ekipmanlarındaki tasarım anlayışı depolama birimlerine de taşınıyor. Son örnekler Western Digital cephesinden geldi. Firma oyunculara esnek çözümler sunuyor.

Western Digital, WD_BLACK oyuncu sürücülerini duyurdu Tam Boyutta Gör

Katı hal sürücüleri sadece işletim sisteminin ve temel programların kurulduğu depolama seçeneği olmaktan çıkıp yüksek boyutlu oyunların da saklandığı bir seviyeye ulaştı. Öyle ki taşınabilir sürücüler çeşitli form faktörlerinde de sunulur hale geldi.

 

WD yaptığı duyuruyla yeni WD_BLACK ailesini tanıttı. Ailede NVMe SSD’lerden taşınabilir formata kadar geniş seçeneklere yer verilmiş.

WD_BLACK SN850

WD_BLACK SN850 NVMe SSD ile yüksek performans isteyen kullanıcılar hedeflenmiş. WD_BLACK G2 kontrolcüsünün denetimindeki Nand Flash yongaları detaylandırılmazken sıralı okuma yazma operasyonlarında 1 TB seçeneğinde 7000/5300 MB/s hızlarına ulaşılırken rastgele işlemler için sadece önceki nesle göre daha akıcı deneyim vaadinde bulunulmuş.

Western Digital, WD_BLACK oyuncu sürücülerini duyurdu Tam Boyutta Gör

RGB’li ısı dağıtıcı içeren versiyonun da bulunduğu NVMe çözümleri 500 GB/1 TB/2 TB’lık kapasiteler halinde 149.99 dolardan başlayan fiyatlarla önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak.

WD_BLACK AN1500


WD_BLACK AN1500 NVMe SSD’si ise genişleme yuvası üzerinden kullanılacak bir çözüm. Mevcut sisteminde en yüksek hızlara ihtiyaç duyanlara yönelik geliştirilen modeller PCIe Gen 3 x8 arayüzü üzerinden sistemle iletişim kuracak.

Western Digital, WD_BLACK oyuncu sürücülerini duyurdu Tam Boyutta Gör

2/4 TB seçeneklerinde Dahili RAID 0 kurulumuna yer verilmesi ise 6500/4100 MB/s’lik okuma/yazma hızlarına ulaşılmasını sağlamış. Özelleştirilebilir RGB aydınlatmaya yer verilen çözümler 1/2/4 TB için 299.99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda.

WD_BLACK D50 Game Dock

WD_BLACK D50 Game Dock çözümünün kalbinde NVMe SSD’ye yer verilmiş. Thunderbolt 3 uyumlu bir cihazla pratik performans yükseltmesi sağlayacan harici SSD tüm bunlar için tek kabloya ihtiyaç duymasıyla da kablo dağınıklığına yol açmayacak.

Western Digital, WD_BLACK oyuncu sürücülerini duyurdu Tam Boyutta Gör

WD_BLACK Dashboard üzerinden kontrol edilebilen aydınlatmasıyla ise SSD’nin görselliği iyileştirilmiş. 1 TB kapasiteli çözüm için 499.99 dolarlık etiket belirlenirken dileyen kullanıcılar SSD’siz D50 Game Dock’ı 319.99’lık fiyattan elde edebilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim