Anlık Bildirim

Yolun sonu: Messenger Lite, Eylül ayında kapatılacak

Meta, 2016'da kullanıma sunulan Messenger Lite uygulamasını kapatma kararı aldı. Messenger'ın tüm temel işlevlerini sunan uygulama Eylül ayında kullanım dışı kalacak.
Yolun sonu: Messenger Lite, Eylül ayında kapatılacak Tam Boyutta Gör
Facebook'un sahibi Meta, Messenger ile alakalı çeşitli değişiklikler yapıyor. Şirket son olarak 2023'ün sonuna kadar herkesin uçtan uca şifrelemeye sahip olacağını duyurmuştu. Şimdi ise Messenger Lite'ın Eylül ayında kapatılacağını açıkladı.

Uygulamanın 18 Eylül itibarıyla kullanım dışı bırakılacağı bildiriliyor. Bu tarihten itibaren sohbet etmek, sesli ve görüntülü arama yapmak mümkün olmayacak. Messenger Lite hali hazırda Google Play Store mağazasından da kaldırılmış durumda.

Yolun sonu: Messenger Lite, Eylül ayında kapatılacak Tam Boyutta Gör

Oldukça popüler hale geldi

Sohbet geçmişi Messenger'da mevcut olmaya devam edecek. Kullanıcılar artık uygulamayı açtıklarında "Sohbete devam etmek için Messenger'ı kullan" şeklinde bir uyarı görecekler. Bu mesaj cihaz sahiplerini ana sürümü indirmeye yönlendirecek.

2016 yılının Ekim ayında duyurulan Messenger Lite ilk etapta düşük kapasiteli Android cihazları hedefliyordu. Daha sonrasında tüm telefonlarda kullanılabilir oldu. Messenger uygulamasının tüm temel işlevlerini sunan hafif bir uygulama olduğu için birçok kişinin favorisi haline geldi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim