Anlık Bildirim

Shiba Inu ekibinin yeni metaverse projesi: Shiba Lands

Geçtiğimiz günlerde metaverse evrenine adım atacağını ve Shiberse isimli evreni duyuran Shiba Inu ekibi şimdi de metaverse arsa satışına başlıyor.                

Shiba Inu ekibinin yeni metaverse projesi: Shiba Lands Tam Boyutta Gör

Shiba Inu (SHIB) topluluğu oldukça kısa bir süre içerisinde, kripto para dünyasındaki en geniş topluluklardan biri haline gelmeyi başardı. Bu büyüme ile beraber topluluk, yeni projeler de geliştirmeye başladı. Shiba Inu geliştiricileri bugün Shiba Lands adlı yeni projelerini duyurdu. Bu proje ile Shiba Inu ekibi metaverse alanındaki çalışmalarını hızlandırmayı planlıyor.

Shiba Inu, Shiba Lands Projesini Başlatıyor

Bilindiği üzere Shiba Inu (SHIB) “Shiberse” projesi ile metaverse dünyasına adım attığını duyurmuştu. Bu kez Shiba Inu yeni bir metaverse ile karşımıza çıktı. Shiba Inu ekibinin açıkladığı, Shiba Lands adlı proje tıpkı rakipleri gibi çok yakında arazi satışlarına başlayacak. Bu rakipler arasında The Sandbox, Decentraland ve CryptoVoxels gibi projeler yer alıyor.

Bunun yanında Shiba geliştiricileri, SHIB ekosistemi içerisinde yer alan merkeziyetsiz borsa ShibaSwap’ın tokeni Doge Kille (LEASH) token sahiplerinin Shiba Lands’in ön satışına katılım sağlayabileceği de bildirildi. 

Shiba Inu ekibi, bir blog gönderisinde yeni ortaklıklar hakkında da bilgi verdi:

“Son olarak, bu proje hakkında bazı önemli ortaklarla zaten görüşüyoruz. Hepsi bu heyecan verici yeni ortamın büyük bir enerjiyle ve amaçlandığı şekilde hazırlanabilmesi için çalışıyoruz”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim