Anlık Bildirim

SHIB coin Robinhood borsasında listelendi

SHIBA INU bu hafta Robinhood borsasında listelenme iddiaları doğru çıkınca önemli bir yükseliş kaydetti. Borsalarda 0.0030$ seviyesine kadar iğne attığı görüldü. 

SHIBA INU Tam Boyutta Gör

Son günlerde Bitcoin tarafında yaşanan dalgalı seyire rağmen SHIBA INU dikkat çekici bir yükseliş trendine girdi. ABD’nin önemli borsalarından Robinhood listelemesi haberi ile birlikte yüzde 40 civarında bir artış kaydetti. 

SHIBA INU neden artıyor?

Çok düşük komisyon ücretleri ile popüler borsalardan birisi haline gelen Robinhood bugün itibariyle 4 farklı kripto para birimini listelemeye başladı. SHIB, SOL, MATIC ve COMP bundan sonraki dönemde Robinhood borsasında yerini alacak. 

Haberin duyulması ile birlikte SHIBA INU da dikkat çekici bir tepki verdi. Gün içerisinde 0.00218$ seviyesinden 0.0030$ seviyesine kadar iğne atan SHIBA INU yatırımcısına yüzde 40 civarında kazandırdı. 

Enflasyon verileri ve FED’in şahin tutumu nedeniyle bir süredir düşüş eğiliminde olan Bitcoin ne yazık ki SHIBA INU yükselişine daha fazla izin vermedi. Şu sıralar 0.0026$ seviyelerinde gezinen SHIBA INU Pazar değeri de 12.2 milyar dolar civarında kaldı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim