Anlık Bildirim

Yeni The Office dizisinden beklenen haber geldi

Bir süredir hazırlık aşamasında olan yeni The Office dizisinden beklenen haber geldi. Peacock adlı dijital platformda yayınlanacak olan dizi yepyeni bir ekibe odaklanacak.
Yeni Office dizisinden beklenen haber geldi Tam Boyutta Gör
Tüm zamanların en sevilen komedi dizileri arasında yer alan The Office, bugün hâlâ en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Sevilen dizinin finalinden yıllar sonra Netflix ve Amazon Prime Video gibi dijital platformlarda yakaladığı başarı, dizinin yaratıcılarını harekete geçirdi. Neticede ortaya yepyeni bir The Office dizisi çıktı.

Bir süredir hazırlık aşamasında olan bu yeni Office dizisi, ekranlara gelmeye bir adım daha yaklaştı. NBCUniversal stüdyosunun dijital platformu olan Peacock, dizinin ilk sezonuna resmi onayı verdi.

Peacock'ın The Office Dizisi, Yepyeni Bir Ekibe Odaklanacak

The Office'in Steve Carrell'li Amerikan versiyonunun yaratıcısı olan Greg Daniels, bu yeni versiyonun da başında yer alıyor. Daniels'ın Michael Koman ile birlikte hazırladığı bu yeni dizi, eski ekibin yeni maceralarını anlatmayacak; Bunun yerine yepyeni bir ekiple farklı bir ofiste yaşananları ekrana taşıyacak. Orijinal dizide olduğu gibi bu yeni versiyon da sahte belgesel (mockumentary) formatında çekilecek. Bu kez konuk olacağımız ofis, ayakta kalmaya çalışan köklü bir gazetenin ofisi olacak.

Orijinal dizide olduğu gibi çok sayıda karakterin yer alacağı dizide bu karakterlerden ikisini Domhnall Gleeson (About Time, Ex-Machina) ve Sabrina Impacciatore (The White Lotus) canlandıracak. Ekibin geri kalanı ise henüz açıklanmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim