Anlık Bildirim

Redmi Note 13 Turbo'nun bir özelliği daha belli oldu

Ülkemizde Poco F6 olarak satışa çıkması beklenen Redmi Note 13 Turbo'nun bir özelliği daha belli oldu. İşte akıllı telefon hakkında tüm bildiklerimiz...        
Redmi Note 13 Turbo'nun bir özelliği daha belli oldu Tam Boyutta Gör
Xiaomi'nin merakla beklenen telefonu Xiaomi Redmi Note 13 Turbo, yavaş yavaş netleşmeye başladı. Ülkemizde Poco F6 olarak satışa çıkacağı söylenen modelin son olarak pil ve şarj özellikleri de belli oldu. Gelin hep birlikte göz atalım...

90W hızlı şarj, Snapdragon 8s Gen 3 ve dahası

Kaçıranlar için daha önce Redmi Note 13 Turbo'nun tasarımından bahsetmiş, akıllı telefonun düz ekran ve daha ince çerçevelere sahip olacağı belirtilmişti. Geçtiğimiz saatlerde ise Redmi Note 13 Turbo, 4069RA21C model numarasıyla 3C veri tabanında göründü. Bu liste çok fazla detay içermiyor olsa da, elefonun 90W şarj hızlarını desteleyeceğini doğruladı.

Sektör kaynaklarına göre Redmi Note 13 Turbo Çin pazarına özel olacak. Dolayısıyla yukarıda da belirttiğimiz gibi diğer pazarlarda POCO F6 5G olarak lanse edilmesi bekleniyor. Telefonun diğer bilinen özelliklerine gelirsek, ön yüzünde 1.5K çözünürlüğünde OLED ekran bulunacak. Arkadaki ana kameranın ise 50 MP Sony IMX882 50 MP olacağı ve ön yüzünde 20MP selfie kamerası ile destekleneceği belirtiliyor. 

Bataryaya dönecek olursak kapasite 5.000 mAh olacak. Ayrıca kutusundan Android 14 destekli HyperOS ile çıkması bekleniyor. Bu kuruluma ise, yakın tarihte tanıtılan Snapdragon 8s Gen 3 platformu eşlik edecek. 4 nm mimariyle üretilen yonga seti; 1x 3.0 GHz ARM Cortex-X4, 4x 2.8 GHz ARM Cortex-A720 ve 3x 2.0 GHz ARM Cortex-A520 çekirdeklerine ek olarak Adreno (Snapdragon 8 Gen 3) grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim