Anlık Bildirim

Xiaomi SU7, 50 km gidemeden bozuldu: Tamir edilemedi!

Xiaomi SU7 teslimatları başladığından bu yana arabanın kazaya karışması veya başka olumsuz durumlar bir yana çok tuhaf bir olay yaşandı; Elektrikli araba 39 kilometrede bozuldu.
Xiaomi SU7 39 kilometrede bozuldu Tam Boyutta Gör
Xiaomi SU7 elektrikli arabanın teslimatları 3 Nisan’da başladı. O zamandan bu yana birçok kaza veya terslikler yaşandı. Ancak, son olay muhtemelen bugüne kadarki en tuhaf olay. Elektrikli otomobil yalnızca 39 kilometre yol gittikten sonra bozuldu. İşin ilginci tamir edilemedi; incelemeler sonrasında fabrikaya iadesine karar verildi.

Xiaomi SU7, 39 kilometre gittikten sonra bozuldu

Xiaomi SU7 kullanıcısı, sadece 39 kilometrelik yolculuğun ardından arabasının bozulduğunu gösteren bir video paylaştı. Kullanıcı, arabayı teslimat merkezine çekti. İlk inceleme sonrasında araçta herhangi bir soruna rastlanmadı. Satış sonrası personel, aracın iade sürecini kendilerinin üstleneceklerini söyledi ancak kullanıcı, değişim konusunda ısrar etti.

Kişi, Xiang’an'daki Xiaomi Auto Delivery Center’dan SU7’nin standart versiyonunu satın aldığını bildirdi. Bundan sonra süreç sosyal medyaya yansıdı.

Kulllanıcı: Benim istediğim araba, iade değil!

Kullanıcı, satış sonrası servisle yaptığı görüşmenin ekran görüntülerini şu sözlerle birlikte paylaştı; “Benim istediğim araba, iade değil.” Satış sonrası personel, şirketin arızanın nedenini bulabilmesi için otomobilin daha detaylı analiz için fabrikaya gönderilmesi gerektiği konusunda kullanıcıyı bilgilendirdi. Ayrıca arabayı hemen tamir etmenin mümkün olmadığını da açıkladı; “Aracın arıza nedeninin daha detaylı analiz için fabrikaya gönderilmesi gerekiyor, geçici olarak onarılması da mümkün değil.

Personel, detaylı incelemenin ardından aracın kendisine teslim edileceğini bildirdi. Elbette bu zaman alacak bir süreç ancak Xiaomi’ye göre arabaların kalitesini sağlamak için gerekli. Personel ayrıca hayal kırıklığı yaratan araba satın alma deneyimi için kullanıcıdan özür diledi. Ancak, kullanıcı aracının değiştirilmesi konusunda ısrar etti ve sonunda Xiaomi satış sonrası personelini ikna etmeyi başardı.

Xiaomi zararı karşılamayı kabul etti

Xiaomi, arabanın bozulmasına neyin sebep olduğunu bulmak ve sorun üzerinde çalışmak istiyor ancak mevcut yüksek talep nedeniyle kullanıcıya anında değişim olanağı sunması geçici olarak mümkün değil. Değiştirilen arabanın teslim tarihine kadar geçen bekleme süresi boyunca şirket, kullanıcıya nakit 150 yuan veya günlük eşit miktarda puan sağlamayı kabul etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24288 kez okundu.
19 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, elektrikli otomobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim