Anlık Bildirim

BYD, şarj edilebilir hibrit pickup modeli Shark'ı Meksika'da tanıttı

Çinli BYD, şarj edilebilir hibrit sisteme sahip pickup modeli Shark'ı Meksika'da görücüye çıkardı. Kuzey Amerikalı rakiplerine meydan okuyan BYD Shark'ın başlangıç fiyatı 53 bin dolar civarında.
Yeni BYD Shark PHEV, Meksika'da tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör
Heybetli bir görünüme sahip olan BYD Shark'ın ön bölümünde büyük bir BYD yazısı dikkat çekiyor. Bu alanı kenarlarda C formu oluşturan ve boydan boya uzanan gündüz LED'leri domine ediyor. Yüksek tamponun alt kısmındaki gri koruma plakası ise Shark'ın arazi karakterine vurgu yapıyor.

Çinli üretici, Shark'ın kendi segmentinde en büyük gövdeye sahip olduğunu söylüyor. Shark; 5457 mm uzunluğa, 1971 mm genişliğe ve 1925 mm yüksekliğe sahip. Bu kapsamda Chevrolet Colorado ve Ford Ranger'a kıyasla biraz daha büyük olduğunu söyleyebiliriz.

Shark'ın iç mekanı da binek otomobilleri aratmıyor. Sürücünün önünde 10.25 inç dijital gösterge ekranı yer alırken merkezde 12.8 inç dokunmatik multimedya ekranı görev yapıyor. Bu ekran da diğer BYD modellerinde olduğu gibi döndürülebiliyor. Aracın multimedya sisteminde Android Auto, Apple CarPlay ve ses tanıma teknolojisinin yanı sıra karaoke özelliği de mevcut.

Yeni BYD Shark PHEV, Meksika'da tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör
BYD Shark'ın diğer özellikleri arasında dijital anahtar teknolojisi, 50W kablosuz şarj, 360 derece çevre görüş sistemi ve 12 inç head up display de yer alıyor.

Kaputun altındaki şarj edilebilir hibrit sistem kapsamında 1.5 litre turbo motor görev yapıyor. Toplamda 430 beygir güç sunan Shark, 0-100 km/s hızlanmasını 5,7 saniyede tamamlıyor. NEDC'ye göre 100 kilometreye kadar saf elektrikli sürüş menzili sunan modelin bataryası 20 dakikada yüzde 30'dan yüzde 80 doluma ulaşıyor.

BYD Shark'ın 835 kg yük taşıma ve 2500 kg römork çekme kapasitesi bulunuyor. Ön-arka bağımsız süspansiyona sahip olan modelin bataryadaki enerjiyle farklı cihazlara güç vermeyi sağlayan V2L özelliğine sahip olması da dikkat çekici.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim