Anlık Bildirim

Epic Games Store'un 7. gizemli oyunu erişime açıldı

Epic Games Store yılbaşına özel düzenlediği ücretsiz oyun fırsatlarına devam ediyor. Son olarak etkinliğin 7. gizemli oyunu erişime açıldı. İşte bugünün ücretsizi.
Epic Games Store'da günün ücretsizi: Erişime açıldı Tam Boyutta Gör
Steam'in ardından oyuncuların en büyük ikinci kalesi Epic Games Store, yıl sonuna özel ücretsiz oyun fırsatlarına devam ediyor. Kaçıranlar için bu yılki gizemli oyun dönemi halihazırda başladı ve kullanıcılara her gün yeni bir oyun sunuluyor. İşte Epic Games Store'da bugünün ücretsizi.

Epic Games'te bugünün ücretsizi: Human Resource Machine

Epic Games Store'un bugünün ücretsiz oyunu Tomorrow Corporation tarafından geliştirilen bulmaca oyunu Human Resource Machine. Bu indie yapımda, oyuncular bulmacaları çözmek için küçük ofis çalışanları programlıyor ve makinelere karşı yolculuğa çıkıyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi oyunu 27 Aralık 2023 Türkiye saati ile 19:00'a kadar Epic Games'ten kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Böylece tamamen sizin olacak. Hemen aşağıdan oyuna ulaşabilirsiniz.

Human Resource Machine

Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye gitmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9499 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games ücretsiz oyun, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim