Anlık Bildirim

Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü tanıttı

Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü tanıttı. Huawei Eyewear 2, sağlıklı duruş hatırlatıcıları ve hava durumu uyarılarının yanı sıra dokunmatik kontroller ve sesli asistanla geliyor.
Huawei Eyewear 2 Sunglasses Tam Boyutta Gör
Huawei, HarmonyOS’lu akıllı güneş gözlüğünü resmi olarak Çin’de satışa sundu. Huawei Eyewear 2 Sunglasses, siyah kare çerçeve ve UV400 koruyucu lenslere sahip.

Huawei Eyewear 2 akıllı güneş gözlüğü özellikleri

Huawei akıllı güneş gözlüğü Tam Boyutta Gör
Huawei’nin yeni akıllı güneş gözlüğü, Eylül 2023’te çıkan Eyewear 2’nin estetik konseptini koruyor. Çerçeveler yüksek yoğunluklu plakalardan yapılmış ve büyük boyutlu tasarım stiline sahip. Hatlar düz ve kullanıcının yüzüne ışıltılı bir görünüm kazandırmak için yüz hatlarıyla uyum sağlıyor.

Yeni Huawei akıllı gözlükte ultraviyole ışınlarının göze girmesini etkili bir şekilde engellemek için UV400 koruyucu lensler kullanılmış. Lensler, kullanıcıya güçlü bir dekoratif özellik katan koyu siyah parlaklığa sahip. Gözlük, Huawei’nin akıllı ekosistemine bağlanabiliyor.

Akıllı gözlük, Huawei’nin HarmonyOS 4 işletim sistemini kullanıyor ve akıllı telefon, tablet gibi Harmony cihazlarına otomatik olarak bağlanabiliyor. Birden fazla cihazdan gelen ses, akıllı gözlüğe sorunsuz bir şekilde aktarılabiliyor. Örneğin; aniden bir arama geldiğinde ve telefonu bulamadığınızda, şakaklarınıza dokunarak aramayı yanıtlayabilir veya şakaklara çift dokunarak Xiaomi sesli asistanıyla etkileşime girebilirsiniz. Gözlüğün saplarının her iki yanında çok sayıda sensör bulunuyor.

Entegre hoparlör sayesinde açı dinleme tasarımına sahip ancak FreeBuds Pro 3 veya başka bir kulaklıkla eşleştirerek dışa ses gitmesini engelleyebiliyorsunuz. Gözlüğü tek şarjla 11 saate kadar kullanabiliyorsunuz.

Huawei Eyewear 2 Sunglasses fiyatı

Huawei Eyewear 2 Sunglasses, Çin’de 305 dolar fiyat etiketiyle satışa sundu. Gözlüğün diğer ülkelerde satışa çıkıp çıkmayacağı ya da ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim