Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21 ve Galaxy Z Fold 3 kullanıcılarına kötü haber

Üretken fotoğraf düzenleme, cihaz üzerinde anlık çeviri gibi özellikler sunan Galaxy AI özellik paketi frene basıyor. 2021 ve öncesi amiral gemileri pek çok özellikten mahrum olacak.
Galaxy AI Tam Boyutta Gör
Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S24 serisi ile birlikte duyurduğu Galaxy AI yapay zekâ özellik paketi, bir süredir ekosistemdeki diğer amiral gemilerine de güncelleme ile sunuluyor. Bununla birlikte bazı modeller güncellemeden tam olarak yararlanamayacak.

Samsung Galaxy Z Fold 3 üzdü

Samsung’un yeni Galaxy AI paketi One UI 6.1 güncellemesi içerisinde geliyor. 2023 ve 2022 yılı amiral gemilerinden sonra sıra 2021 yılı amiral gemilerine gelmişti ancak beklendiği gibi gelmedi. Samsung dönem cihazlarınla çok kısıtlı bir paket sunuyor.

Güncelleme kayıtlarına göre Galaxy S21 serisi, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modelleri sadece Circle to Search özelliğine kavuştu. Bunun dışında fotoğraf düzenleme, cihaz üzerinde anlık çeviri gibi özellikler mevcut değil.

Samsung’un neden böyle bir karar aldığı bilinmiyor acak bu cihazlar 2022 amiral gemilerinden daha eski yongalara sahipti. Ayrıca RAM kapasitesi bir miktar daha sınırlıydı. Sadece Galaxy Z Fold 3 modelinin sonraki dönemde bir kaç özellik daha alabileceği iddia ediliyor. Samsung tarafından da bir açıklama yapılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7683 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s21 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim