Anlık Bildirim

Google Veo yapay zeka modeli tanıtıldı: Film yapımcıları test edecek

Google, I/O 2024 etkinliğinde metinden video oluşturma yeteneğine sahip yapay zekasını tanıttı. Google Veo, metin, resim ve video istemlerinden yüksek kaliteli 1080p çözünürlükte video üretebiliyor.
google veo metinden video oluşturan yapay zeka Tam Boyutta Gör
OpenAI’nin metinden video oluşturan yapay zeka modeli Sora’ya rakip geldi. Google, I/O ‘24 etkinliğinde Google Veo olarak adlandırıldığı yazıdan video oluşturan yapay zekasını tanıttı. Google, en yeni üretken yapay zeka video modeli olan Veo’nun, çok çeşitli görsel ve sinematik stillerde, bir dakikadan uzun yüksek kalitede 1080p çözünürlüklü videolar üretebileceğini söylüyor.

1 dakikadan uzun 1080p videolar üretebiliyor

Google Veo, gelişmiş doğal dil anlayışına sahip. Bu da modelin hızlandırılmış (time-lapse) veya havadan çekim gibi sinematik terimleri anlamasını sağlıyor. Kullanıcılar metin, resim veya video tabanlı komutları kullanarak istedikleri videoyu alabiliyor. Google, kendi yapay zeka modelinde insanlar, hayvanlar ve nesnelerin daha gerçekçi hareketler sergilediğini söylüyor. Google, Veo’nun hikaye taslakları ve daha uzun sahneler oluşturmasını sağlayacak ek özellikler getirmeyi planlıyor.

Google Veo, şu anda film yapımcıları ve içerik oluşturucular tarafından test ediliyor. Bazı Veo özellikleri VideoFX’te özel bir önizlemeyle önümüzdeki haftalarda seçkin içerik oluşturucuların kullanımına sunulacak. Google, yapay zekanın bazı yeteneklerini gelecekte YouTube Shorts’a da eklemeyi planlıyor.

Kaynakça https://deepmind.google/technologies/veo/ https://blog.google/technology/ai/google-generative-ai-veo-imagen-3/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim