Anlık Bildirim

0.7 inçlik AMOLED ekranda DOOM keyfi (!)

Oyunların büyük ekranda sunduğu deneyim şüphesiz tartışılmaz ancak minicik ekranlarda nasıl bir deneyim sunuyor? Beklenenin aksine pikselleri görmek mümkün değil.

DOOM Eternal Tam Boyutta Gör

Zaman zaman elektronik veya yazılım mühendislerinin ilginç bilgisayar projelerine şahit oluyoruz. Farklı projeleri ile tanınan Mr. Volt minicik bir ekranda DOOM Eternal oynamayı başardı. 

0.7 inçlik DOOM

Ekran teknolojileri son yıllarda büyük ilerleme kaydetti. Büyük ekranlarda çok detaylı görüntüler farklı teknolojiler sayesinde mümkün oluyor. Diğer taraftan sanal gerçeklik kaskları gibi başlıklarda da görüntü kalitesi çok önemli. 

Mr. Volt, kasklar için geliştirilen 0.7 inçlik Full HD bir AMOLED ekran edinerek bilgisayara uyabilecek yapıya getirmiş ve dünyanın en küçük monitörünü elde etmiş. Oyuncu bilgisayarına bağladığı minik ekranda DOOM Eternal oynamayı başarmış.

Gelişmiş panel sayesinde DOOM Eternal oldukça kaliteli bir şekilde oynanabiliyor. Elbette bu detayları görmek için ekranın dibine girmek gerekiyor. Haliyle günlük kullanımda böyle bir oyun deneyimi çok mümkün değil ancak akıllı kaskların potansiyeli konusunda önemli ipuçları veriyor. 

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim