Anlık Bildirim

2020'de YouTube'da 100 milyar saatin üzerinde oyun içeriği izlendi; en çok izlenen oyun Minecraft

2021'in ilk günlerinde 2020 yılı ile ilgili yeni istatistikler paylaşılmaya devam ediyor. Son istatistik de dünyanın en çok kullanılan sitelerinden biri olan YouTube'un oyun içeriği istatistikleri.

2020'de YouTube'da 100 milyar saatin üzerinde oyun içeriği izlendi; en çok izlenen oyun Minecraft Tam Boyutta Gör

Çoğu insanın evde olduğu ve bu yüzden de dijital içeriğin daha fazla tüketildiği bir yılı geride bıraktık. 2020 yılında elbette en çok girilen sitelerden biri de YouTube. YouTube'un bu kadar büyümesinde de büyük bir emeği olan oyunlar ve oyun içerikleri de yine 2020 yılında fazlasıyla izlenmiş durumda.

YouTube'a dair açıklanan yeni veriler de oyun içeriği tüketen insanların YouTube'da 2020 yılında ne kadar vakit harcağını gösteriyor. 2020 yılında YouTube'da toplamda 100 milyar saatin üzerinde oyun içeriği izlenmiş. En çok izlenen oyun ise tahmin edebileceğiniz gibi Minecraft. Fazlasıyla uzun bir süredir Minecraft'ın dünyanın en popüler oyunlarının başında geldiği biliniyor. Bu yüzden çok da şaşırtıcı bir durum değil elbette. Minecraft videoları ise 2020 yılında toplamda 201 milyardan fazla görüntülenme almış.

İstatistiklerin geri kalanına baktığımızda ise en fazla görüntülenme alan ikinci oyun Roblox ve 75 milyarın üzerinde görüntülenme almış durumda. Üçüncü, dördüncü ve beşinci oyunlar ise sırayla Garena Free Fire (72), Grand Theft Auto V (70) ve Fortnite (67).

Son olarak da 2020 yılında toplamda 40 milyondan fazla aktif oyun içeriği üreten kanal olduğu açıklandı. 2020 yılında YouTube'un en fazla görüntülenme alan oyun içerik üreticileri ise şöyle: 

  1. FGTeeV
  2. Jelly
  3. Flamingo
  4. Robin Hood Gamer
  5. ItsFunnneh
  6. LazarBeam
  7. Slogo
  8. Mikecrack 
  9. Arab Games Network 
  10. Vegetta777
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim