Anlık Bildirim

Yeni 2021 Honda Jazz Türkiye fiyatı belli oldu

Yeni nesil Honda Jazz, tepeden tırnağa yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle Türkiye'de satışa sunuluyor. Crosstar versiyonu da satışa sunulan yeni Honda Jazz fiyatı ve özellikleri haberimizde.

2021 Honda Jazz fiyat listesi ve özellikleri Tam Boyutta Gör

2019 Tokyo Otomotiv Fuarı'nda örtüsü kaldırılan yeni nesil Honda Jazz sonunda Türkiye yollarına çıkmaya hazır. e:HEV isimli hibrit motoru ve güvenlik teknolojileriyle dikkat çeken 2021 Honda Jazz fiyatı 310.000 TL'den başlıyor.

Jazz Crosstar da listede

Yeni Honda Jazz'ın Türkiye'de satışa sunulan seçeneklerine baktığımızda standart versiyonun yanı sıra Jazz Crosstar'ın da listede olduğunu görüyoruz. Jazz Crosstar, artırılan yerden yükseklik, entegre tavan rayları, farklı ızgara tasarımı, çamurluk ve eteklerdeki plastik eklentiler gibi detaylarıyla standart versiyondan ayrılıyor. Donanım seviyesi olaraksa sadece Executive paketi karşımıza çıkıyor.

Yeni nesil modelin iç mekanı Honda'nın yeni tasarım stratejisi doğrultusunda sade ve modern yapıya sahip. İki kollu direksiyonun hemen arkasında 7 inç TFT dijital gösterge ekranı yer alıyor. Merkezdeyse dikey konumlanan havalandırma menfezlerinin arasında yer alan 9 inç bilgi-eğlence ekranı mevcut. Klima kontrolleri de bu ekranın altındaki fiziksel düğmeler üzerinden yapılıyor.

Kabinde çift torpido gözü gibi depolama çözümleri sunan yeni Honda Jazz'ın bagaj hacmiyse 304 litre ile rakiplerinin biraz gerisinde kalıyor. Bu, selefine kıyasla 50 litre düşüş anlamına geliyor. Sihirli koltuklar olarak adlandırılan arka koltuklar katlandığında ise 1205 litreye kadar bagaj hacmi elde edilebiliyor.

2021 Honda Jazz fiyat listesi ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Yeni Jazz hibrit motorla sunuluyor

Yeni 2021 Jazz'ın bagaj hacminin küçülmesinde hibrit sistemin de etkisi var. Hibrit demişken, yeni Jazz'ın sadece hibrit sistemle tercih edilebileceğini hatırlatalım.  Söz konusu sistem, 1.5 litre DOHC i-VTEC benzinli motora bağlı iki elektrik motoru, bir lityum iyon batarya ve sabit vites oranlarına sahip özel bir şanzımandan meydana geliyor. Elektrik motorlarından biri doğrudan ön tekerleklere güç verirken, diğeri de jeneratör görevi görüyor.

Honda Jazz’ın hibrit sistemi toplamda 109 beygir güç ve 253 Nm tork üretiyor. Bu da yeni nesil Jazz’ın 0-100 km/s hızlanmasını 9.4 saniyede tamamlamasını ve maksimum 175 km/s hıza çıkabilmesini sağlıyor. Honda Jazz’ın standart versiyondaki ortalama yakıt tüketimi 4.5 lt/100 kmCrosstar versiyonundaki ortalama yakıt tüketimi ise 4.8 lt/100 km olarak açıklandı.

2021 Honda Jazz fiyat listesi ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Güvenlik teknolojileri

Güvenlik tarafına baktığımızdaysa yeni Honda Jazz'ın bu alanda iddialı olduğunu görüyoruz. Otomobilde hava yastığı sistemi, Honda’nın ACE gövde yapısı teknolojisi ve Honda SENSING sürüş destek sistemi dahil olmak üzere pasif ve aktif güvenlik sistemleri sunuluyor. Yeni Jazz’daki 10 hava yastığından biri olan ve sürücü koltuğunun sırtlığına monte edilen bu yeni hava yastığı, yandan çarpışma anında sürücü ile yolcu arasındaki doğrudan teması önlüyor ve çarpma etkisinin azalmasını sağlıyor.

C sütunu veya kapı bölgesinde olası bir yandan çarpma anında arka koltuk yolcusunu korumak üzere devreye giren çift aşamalı arka koltuk i-side hava yastığı sisteminin de sunulduğu yeni Jazz'da Çarpışma Önleme Fren Sistemi, Uyarlanabilir Hız Sabitleme Sistemi, Şerit Takip Sistemi, Yoldan Çıkma Önleme Sistemi,Trafik İşareti Tanımlama Sistemi ve  Otomatik Uzun Far Yardımcısı gibi özellikler yer alıyor.Arka Çapraz Trafik Uyarısı ile desteklenen Kör Nokta Bilgi Sistemi de Executive donanım seviyesinde standart olarak sunuluyor.

2021 Honda Jazz fiyat listesi şöyle:

Versiyon Fiyat
Jazz Hybrid Executive 310.000 TL
Jazz Hybrid Crosstar Executive 320.000 TL

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
33644 kez okundu.
68 kişi, toplam 69 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, jazz 2021 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim