Anlık Bildirim

9 bin dolarlık SUV ilk saatte tükendi

Mahindra'nın 9 bin dolar başlangıç fiyatına sahip yeni kompakt SUV otomobili satışa çıktığı ilk 60 dakika içinde 50 binden fazla şipariş topladı. Uygun fiyatlı aracın teslimatları 26 Mayıs'ta başlıyor

9 bin dolarlık SUV ilk saatte tükendi Tam Boyutta Gör

Hindistan merkezli otomobil firması Mahindra, uygun fiyatlı yeni kompakt SUV otomobili için sipariş alımına başladı. Şirket tarafından yapılan basın açıklamasına göre, 9.000 dolar başlangıç fiyatına sahip XUV 3XO isimli model, ilk 60 dakika içinde 50 binden fazla şipariş topladı. Hatta ilk 10 dakikada 27 binin üzerinde rezervasyon yapıldı.

Mahindra aynı zamanda aylık 9.000 adetlik üretim kapasitesine sahip olduğunu ve 15 Mayıs 2024 itibariyle 10.000 adedin üzerinde üretim gerçekleştirdiğini de sözlerine ekledi. Şirket beş farklı modelde sunulan otomobilin teslimatlarına 26 Mayıs 2024 itibarıyla başlamayı planlıyor.

9 bin dolarlık SUV ilk saatte tükendi Tam Boyutta Gör

Mahindra XUV 3XO neler sunuyor?

Kompakt SUV sınıfındaki araç dış görünüm olarak modern ve şık bir tasarıma sahip. Bununla birlikte aracın çift bölgeli klima kontrolü, panoramik açılır sunroof, elektronik park freni, adaptif hız sabitleyici, otomatik acil durum freni ve şerit takip asistanı ile donatıldığını belirtelim.

9 bin dolarlık SUV ilk saatte tükendi

XUV 3XO'nun iç mekanında 10.25 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi ve dijital gösterge paneli bizi karşılıyor. Ayrıca otomobilde 7 hoparlörlü Harman Kardon ses sistemi, kablosuz şarj ünitesi, ortam aydınlatması, havalandırmalı ön koltuklar ve suni deri koltuklar bulunuyor.

9 bin dolarlık SUV ilk saatte tükendi

Aracın üç motor seçeneği mevcut. Bunlar arasında 1.2 litrelik turbo benzinli motor (109 beygir güç / 200 Nm tork) ve 1.2 litre turbo benzinli mStallion motor (129 beygir güç / 230 Nm tork) yer alıyor. Ayrıca 115 beygir güç ve 300 Nm tork üreten 1.5 litrelik turbo dizel motor da var. Şanzıman seçeneklerini 6 ileri manuel, 6 ileri otomatik ve 6 ileri AMT (yarı otomatik) olarak sıralayabiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 1 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
149485 kez okundu.
40 kişi, toplam 59 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
SUV, mahindra ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim