Anlık Bildirim
 
BTK'nın internet servis sağlayıcılarının uyguladığı AKN uygulamasına yönelik yaptığı düzenlemenin uygulanmaya başlanmasına az kaldığı şu günlerde 1 Mayıs sonrası kullanıma gireceği söylenen paketler kullanıcıları pek de memnun etmeyeceğe benziyor.

İddialara göre Uydunet'teki mevcut AKN’li ekosınırsız tarifeler, AKN’li ekosınırsız gazi ve şehit yakını tarifeleri ve AKN’li ekosınırsız engelsiz tarifeleri yeni kullanıcı alımına kapatılacak ve bunların yerini kotalı paketler alacak şayet kotayı dolduracak olursanız ek kota satın alacaksınız veya GB başına 2 TL ödeme yapacaksınız. Bunun yanı sıra mevcut AKN'li tarifelerde ise BTK'nın kararı doğrultusunda düzenlemeye gidilmiş.
Turkcell Superonline'da da benzer bir durum söz konusu. Mevcut AKN'li tarifelerin fiyatından kotalı paketler sunulacağa benziyor. Kota aşımı durumunda ise benzer şekilde ek kota alma imkanı sunulacak veya GB başına 1 TL ücretlendirme yapılacak. Ayrıca daha yüksek bir fiyatlandırma ile de sınırsız ve AKN'siz internet paketleri sunulacak. Yine mevcut kullanıcılar için düzenleme doğrultusunda değişikliklere gidilmiş. Superonline'in bahsi geçen tarifelerini aşağıdaki görsellerden inceleyebilirsiniz. 
Aşağıdaki görseller Turkcell tarafından yalanlanmıştır.

Tabi bu bilgilerin henüz kesinlik kazanmadığının da altını çizelim. İleriki günlerde bizi nelerin beklediği ise büyük merak konusu. Ayrıca konu ile ilgili yaptığımız canlı yayınımıza da aşağıdan ulaşabilirsiniz. Son olarak gelişmeleri hep birlikte takip ediyor olacağız.
GÜNCELLEME: Konu ile ilgili olarak Turkcell yayılan iddiaları yalanladı. Ayrıca yayınladığı basın bülteni ile de konuya açıklık getirdi. Kablonet tarafı ise sitesinde akıllı sınırsız, sınırsız ve kotalı olmak üzere 3 adet paketi kullanıma sundu. Detaylar için ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz. Ek olarak yaptığımız canlı yayını da aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25848 kez okundu.
110 kişi, toplam 122 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
btk, kota ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim