Anlık Bildirim
 
Yeni piyasaya sürülen donanımlar çıkış döneminde kullanıcılara bazen sıkıcı sorunlar yaşatabiliyorlar. AMD’nin henüz raflardaki yerini yeni alan Zen 2 mimarili modelleri de bunlardan birisi oldu. Kullanıcıların rapor ettiği soruna çözüm odaklı yazılım güncellemesi hızlı bir şekilde yayınlandı.

Geçici bir yolla sorun çözüldü 

Reddit’te AMD’nin teknik pazarlama müdürü Robert Hallock’un açtığı başlıkta haberi verilen güncelleme bazı teknik sorunlar nedeniyle gecikmeli olarak yayınlansa da nihayet indirmeye sunulmuş durumda.
Güncelleme 3. Nesil Ryzen işlemcili sistemlerde Destiny 2’nin açılmaması sorununa kalıcı olmasa da bir çözüm niteliği taşıyor. Mikrokod güncellemesinin AGESA 1.0.0.3ABA sürüm numarasıyla dağıtılmaya başlandığını da belirtelim.
Durumun AMD’nin test ekibinin listesinde olmadığı için gözden kaçan bir hata olduğunu belirten Hallock, kullanıcılardan özür dilerken yapımcılarla işbirliği içerisinde yürüttükleri çalışma sonucunda geçici bir çözüm ürettiklerini belirtti. Nihai düzeltmenin stabil sürücüler aracılığıyla dağıtılacağını ekleyelim. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim