Anlık Bildirim

AR.Drone için iOS'dan sonra Android için de bir uygulama yayınlanıyor


Artırılmış gerçeklik alanında üretilmiş en önemli insansız hava araçlarından birisi Parrot firmasının AR.Drone modeli. Ülkemizde de satışa sunulan dört pervaneli hava aracı son kullanıcı tarafında çok popüler oldu. 

AR.Drone, içindeki mini bilgisayar sayesinde rüzgara karşı konum koruma, yükseklik ölçme ve otomatik iniş gibi bir çok özellikle donatılmış. Aynı zamanda kameralarından elde ettiği görüntüleri de sürekli iPhone ekranınıza aktarabiliyor. En önemli özelliği ise iOS tabanlı cihazlara yüklenen bir uygulama ile çok kolay bir şekilde uzaktan kontrol edilmesi. 

Bu yıl düzenlenen Google I/O geliştirici konferansında tanıtılan ve Parrot firması tarafından sözü verilen AR.Drone Android uygulaması nihayet yayınlanıyor. AR.FreeFlight adındaki uygulama an itibariyle Android Market'ten indirilmeye sunulmuş durumda. 

Android geliştiricilere yönelik hazırlanan yazılım geliştirme kiti ise https://projects.ardrone.org adresinden ücretsiz olarak temin edilebiliyor. Ancak AR.Drone platformu için beklenen oyunlar henüz geliştirme aşamasında ve ne zaman tamamlanacağı konusunda kesin bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6696 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Parrot
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim