Anlık Bildirim

Alienware, ilk OLED ekranlı oyuncu dizüstü modelini satışa sunuyor

Alienware, sektörün ilk OLED ekranlı oyuncu dizüstü bilgisayarını satışa sunuyor. Alienware 13 OLED, daha canlı renkleri ve daha gerçek siyah tonları yakalayabilmesi açısından önem taşıyor.

Bilgisayar pazarında oyuncu donanımlarına olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor ve üreticiler de farklı avantajlar sunarak bu ilgiyi yakalamaya çalışıyor. Dell’in oyuncu markası Alienware, sektörün ilk OLED ekranlı oyuncu dizüstü bilgisayarını satışa sunuyor.

CES 2016 fuarında ilk kez görücüye çıkan Alienware 13 OLED, daha canlı renkleri ve daha gerçek siyah tonları yakalayabilmesi açısından önem taşıyor. Özellikle oyunlarda bu avantaj daha çok öne çıkacak. Ayrıca tepki süresi ve kontrast oranı da dikkat çekici.

Dell, yeni dizüstü bilgisayarı için Samsung ile işbirliğine gitmiş ve OLED panel tedariği yapmış. 13 inçlik dokunmatik OLED panelde 2560x1440 piksel çözünürlük sunan ekran, 1ms tepkime süresi ve 100 000:1 kontrast oranına sahip.

Skylake tabanlı Intel Core i5 ve Core i7 işlemcilerden gücünü alan model, 2GB GeForce GTX 960M veya 4GB GeForce GTX 965M ekran kartı seçenekleri sunuyor. Alienware Graphics Amplifier ile harici olarak daha güçlü ekran kartları takabilmeniz de mümkün.

8GB/16GB çift kanal DDR3L bellek ile gelen modelde 500GB SATA 3 SSD veya 128GB mSATA SSD + 512GB PCIe SSD depolama seçenekleri sunulmuş. En iyi performans için Killer Networking Ethernet ve WiFi bağlantılarına yer veriliyor. Dell Alienware 13 OLED modeli, 1399$ başlangıç fiyatı ile satışa sunuldu. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8202 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dell, alienware ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim