Anlık Bildirim

Bluboo S2 akıllı telefonu dönebilir kamerasıyla MWC 2018 fuarına geliyor

Geçmişte kalan dönebilir kamera modülü trendini Bluboo S2 yeniden canlandıracak gibi görünüyor. MWC 2018 fuarına gelecek Bluboo S2 özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz.

Bir dönem Oppo N1, Huawei Honor 7i gibi modellerde karşımıza çıkabilen dönebilir kamera modülü çok ilgi görmediği için unutulmuştu. Çinli Bluboo bu teknolojiyi daha verimli bir şekilde kullanmanın planlarını yapıyor.

Blueboo S2 özellikleri

Bluboo S2 adıyla MWC 2018 fuarına gelecek olan yeni akıllı telefonun ana kamerası dönebilir yapıda. Normalde standart bir arka kamera gibi görünen yuva açılıyor ve ön kamera haline geliyor. 21MP çözünürlüğündeki kamera böylece özçekim için de ideal bir hale geliyor. Modüler kısım 10 000 adet açıp kapamaya kadar dayanıklılık sunuyor.

Modüler yapı sayesinde ön panelde Bluboo biraz daha rahat hareket etmiş. Sadece alt kısımda biraz kalın bir çerçeve yer alıyor. Diğer kenarlar ince tutulmuş. Ayrıca parmak izi okuyucusunun da ekrana entegre edildiği tahmin ediliyor. Telefonun diğer donanımı hakkında bir bilgi yok.

Geçmişte Instagram gibi özçekim trendinin yükselmesini sağlayan unsurlar olmadığı için bu tür telefonlar ilgi görmemişti. Bugün Bluboo’nun şansı biraz daha yüksek. MWC 2018 fuarında Blueboo S2’nin göreceği ilgi trendi yeniden ayağa kaldırabilir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim