Anlık Bildirim

Club3D pasif soğutmalı Radeon HD 5750 modelini pazara sunuyor

Hem AMD-ATi hem de Nvidia tabanlı ekran kartları hazırlauyan Hollanda merkezli Club3D, pasif soğutmalı Radeon HD 5750 modelini pazara sunmaya hazırlanıyor. Firmanın DirectX 11 destekli yeni ekran kartı, AMD-ATi'nin 40nm üretim teknolojisiyle hazırladığı Juniper LE GPU'sundan güç alıyor ve 720x paralel işlem birimiyle geliyor. 128-bit bellek veri yolu desteğine ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan yeni modelin grafik işlem birimi 700MHz'de, bellekleri ise 4600MHz'de görev yapıyor.

Isı iletim teknolojisini temel alan ve ısı boruları ile donatılan pasif soğutucusu ile sessiz çalışan ve bu açıdan özellikle medya bilgisayarlarını hedef alan kart, yüksek tanımlı videolar için GPU tabanlı donanımsal hızlnaıdırma desteği de sunuyor. Çoklu ekran kartı kurulumları için Crossfire X, çoklu monitör kullanımları içinse Eyefinity teknolojisiyle uyumlu olan DirectX 11 destekli yeni modelde iki adet DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerine yer verildiğini ayrıca kart üzerinde bir adet 6pin güç girişi olduğunu görüyoruz.

Club3D'nin satışına önümüzdeki günlerde başlayacağı pasif soğutmalı Radeon HD 5750 modeli için henüz telaffuz edilmiş herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Club3D pasif soğutmalı Radeon HD 5750 modelini pazara sunuyor
Club3D pasif soğutmalı Radeon HD 5750 modelini pazara sunuyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim