Anlık Bildirim

Edimax ülkemizdeki yeni distribütörü ile birlikte akıllı prizini satışa sunmaya hazırlanıyor

Edimax ülkemizdeki yeni distribütörü ile birlikte akıllı prizini satışa sunmaya hazırlanıyor
 
1986 yılında Tayvan'da doğan Edimax markası network ürünleri üzerine yoğunlaşarak daha çok ev, ofis ve orta ölçekli işletmelere yönelik ürünler ortaya koymuştur. Son yıllarda dünya üzerindeki etkinliğini arttırmak isteyen marka ise kısa bir süre önce ülkemizde faaliyet gösteren Arasta Bilişim ile birlikte distribütörlük anlaşması imzaladığını duyurdu.

Bu iş birliğinin ilk meyvesi ise Edimax'ın geliştirdiği akıllı priz olacak. Klasik prizlerin üzerine takılan bu akıllı priz özellikle evden dalgınlıkla çıktığımız anlarda kurtarıcı olmayı amaçlıyor. Uzaktan kontrol edilebilen bu priz ile birlikte fişe takılı unutulan ütü, kahve makinesi veya diğer beyaz eşyaların elektrikle olan bağlantısı kesilebiliyor.
Evdeki Wi-Fi ağına bağlanan akıllı priz Android veya iOS cihazlara yüklenen uygulaması ile birlikte kolayca kontrol edilebiliyor. Bu sayede evden uzaktayken güvenliği sağlamak bir nebze mümkün hale getirilmiş. Manuel olarak da kontrol edilebilen akıllı priz kapandığında veya açıldığında e-posta bildirimi göndererek sizi olağan dışı durumlardan da haberdar edebiliyor. Kısa bir süre sonra satışına başlanacak ürünün fiyatı şimdilik 199 TL + KDV seviyesinde planlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4051 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı priz, Türkiye Haberleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim