Anlık Bildirim

Ferrari'nin yeni hibrit modeli yaklaşık 1000 beygir güçle gelecek

Ferrari'nin bu ay tanıtacağı hibrit modelle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Ferrari Chat forumunda paylaşılan davetiyeye göre yeni hibrit Ferrari'nin gücü neredeyse 1000 beygir olacak.

Ferrari'nin yeni hibrit modeli yaklaşık 1000 beygir güçle gelecek Tam Boyutta Gör

2019 takviminde beş yeni araç tanıtmak olan Ferrari’nin yeni hibrit modelini tanıtmasına sayılı günler kaldı. İtalyan markanın LaFerrari’den sonra ikinci hibrit modeli olacak aracın Mayıs ayında tanıtılacağı açıklanmıştı. Bugün ortaya çıkan yeni bir detay, hibrit Ferrari’nin tanıtım gününü ve sahip olacağı gücü ortaya çıkardı.

Ferrari Chat forumunda ortaya çıkan resmi davetiyeye göre, Ferrari’nin yeni hibrit modeli 31 Mayıs tarihinde Maranello’da yapılan özel bir etkinlikte tanıtılacak. Fakat davetiyede bundan daha önemli bir detay var. Davetiyedeki görselin hemen altındaki cümlede “1000 CV” ibaresi bulunuyor. Bu değer yaklaşık olarak 986 beygire denk geliyor. Bu da elektrik destekli Ferrari modelinin neredeyse 1000 beygir güce sahip olacağı anlamına geliyor.

Ferrari’nin yeni hibrit modelinde kullanılacak sistemin detayları henüz bilinmiyor. Ferrari Chat forumunda içten yanmalı motor olarak çift turbo V6 konuşuluyor. Fakat aracın LaFerrari’den daha güçlü olacağı düşünüldüğünde V8 ünite kulağa daha mantıklı geliyor. Bunun yanı sıra, Ferrari’nin V6 motorlu bir model üzerinde çalıştığı da biliniyor.

İtalyan markanın yeni aracında içten yanmalı motoru destekleyecek elektrik motorlarının sayısı da tartışma konusu. Bazı kullanıcılar elektrik desteğinin üç motordan sağlanacağına inanırken, bazıları yalnızca bir elektrik motorunun bulunacağını söylüyor. Anlaşılan o ki teknik detaylarla ilgili en doğru bilgiyi 31 Mayıs’taki tanıtımda öğreneceğiz. Ferrari’nin yeni hibrit modeline 600 bin euro fiyat biçtiği de gelen bilgiler arasında.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5303 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ferrari hibrit model, ferrari hibrit ve
2 etiket daha LaFerrari ferrari v6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim