Anlık Bildirim

Galaxy A3 ve Galaxy A5 yanyana görüntülendi


Galaxy A3 ve Galaxy A5 yanyana görüntülendi



Samsung'un kısa süre içerisinde piyasaya sürmesi beklenen metal hissiyatlı Galaxy A akıllı telefon serisi ile ilgili görseller internete sızmaya devam ediyor. Bu kez iki model yanyana görüntülendi. 

İlk gelen bilgilerde tamamen metal bir kasaya sahip olacağı belirtilen serinin şimdi ise tam aksine metal soğukluğu hissini veren ancak metal olmayan bir alaşım ile imal edileceği ifade ediliyor. Yani Samsung suni deri strateijisinde olduğu gibi metalin kendisini değil hissiyatını kullanıcıya sunacak. Ancak yine de porselen-metal karışımı bir alaşım kullanılacağını belirtenler de mevcut. 

Orta seviyeye yönelik olacak seride Galaxy A3, A5 ve A7 adlı üç model yer alacak. Modellerde premium tutuş hissinin yanında Super AMOLED ekran ortak olarak sunulacak. Farklara gelince ise;

Galaxy A3 modelinde 4.7 inçlik 540x960 piksel çözünürlükte ekran, 64-bitlik Snapdragon 410 yongaseti, 1GB RAM, 8GB artırılabilir hafıza, 6.9mm kalınlık, 8MP çözünürlükte arka kamera, 5MP çözünürlükte ön kamera şeklinde özellikler mevcut. 

Galaxy A5 modelinde 5 inçlik 720p çözünürlükte ekran, Snapdragon 400 yongaseti, 16GB depolama kapasitesi, 2330mAh gücünde batarya, 13MP çözünürlükte arka kamera, 5MP çözünürlükte ön kamera şeklinde özellikler yer alıyor. Galaxy A7 modelinde ise 5.5 inçlik bir ekran yer alacak. Modellerin sırasıyla 350$-450$-500$ şeklinde fiyatlandırma ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.  
Galaxy A3 ve Galaxy A5 yanyana görüntülendi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1436 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy a3, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim