Anlık Bildirim

Galaxy Note 8'in ilk resmi görseli ortaya çıktı

Samsung Exynos twitter hesabının paylaştığı yeni bir görselin, Ağustos ayında tanıtılması beklenen Galaxy Note 8'e ait olduğu iddia ediliyor. İşte Exynos 8895'in tanıtım görselindeki cihazın detayları
Samsung, Galaxy Note 8'in fotoğrafını yanlışlıkla (pek ihtimal dahilinde olmasa da) veya bilinçli olarak olarak tweet'leyerek yeni phablet modelinin nasıl görüneceğini ortaya koydu. Twitter üzerinden paylaşılan basın görseli, Note 8'e güç vermesi beklenen Samsung Exynos 8895 işlemcisini vurgulamak amacıyla yayınlanmış durumda.
 
İlk bakışta render'da dikkat çekebilecek çok fazla şey yok gibi görünse de daha yakından bakıldığında Note 8'den neler bekleyebileceğimiz konusunda bazı detaylara sahip olduğunu görüyoruz. Ekranın üst kısmındaki hoparlör Galaxy S8'den daha uzun görünüyor ve şirketin bu konuda bazı iyileştirmeler yapmış olma ihtimali var. Bu da Note 8'in stereo hoperlörle gelerek daha kaliteli bir ses deneyimi sunabileceğini gösteriyor. Bildiğiniz üzere Galaxy S8'de mono hoparlör kullanılmıştı.
 

Galaxy S8'in uzun versiyonu

Son aylarda sızdırılan görüntüler Note 8'in biraz daha büyük bir Galaxy S8 görünümünde olacağını ortaya koymuştu. Ancak Samsung'un esasında özellikler açısından birtakım güncellemeler üzerinde çalıştığı söyleniyor. Ekran 6.3 inç boyutuna yükseltilirken, cihaz 3.300 mAh kapasiteli pille dolatılacak. Ayrıca elden geçirilmiş bir S Pen'le gelmesini bekleniyor.
 
Note 8, çift kamera teknolojisine sahip olacak ve telefonda başlangıçta söylendiği gibi ekrana gömülü bir parmak izi sensörü görmeyeceğiz. Tarayıcının telefonun arka kısmına, sağ kenara biraz daha yakın olacak şekilde yerleştirileceği söyleniyor.
 
Akıllı telefonun Eylül ayının ikinci yarısında piyasaya sürdürebileceği yönünde raporlar vardı. Ancak yeni bilgilere göre Note 8, 23 Ağustos tarihinde gerçekleşecek bir lansmanla tanıtılacak. Samsung, Eylül ayında yeni iPhone'lar çıkmadan önce cihazını piyasaya sunmak istiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9206 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim