Anlık Bildirim

General Mobile Discovery Elite ile en tepeye oynayacak!

Geçtiğimiz sene fiyat / performans oranı yüksek Discovery isimli telefon modelleri ile Türkiye akıllı telefon pazarının önemli oyuncularından biri haline gelen General Mobile, yakın bir zamanda piyasaya süreceği Discovery 2 isimli model ile bu kategoride iddiasını sürdürmeyi planlıyor.
Fakat firma ile yaptığımız son söyleşide de belirttikleri gibi 2014 yılında asıl hedefleri, en tepeye oynayan ve yine Discovery gibi sunduğu özellikler yanında fiyatıyla da konuşulacak bir modeli piyasaya sürmek. 
Firma Qualcomm'un en yeni işlemci modelinin yer alacağı, Full HD bir panele sahip yeni telefonun 5" üzeri boyutta bir ekran boyutu ile geleceği bilgisini paylaşmış durumda. Elimize ulaşan son test sonuçları ise General Mobile'ın tepeye oynama konusunda ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor.
General Mobile Discovery Elite ile en tepeye oynayacak! Tam Boyutta Gör
Bir çok Donanım Haber ziyaretçisi yeni gelecek modelin Gionee üretimi Elife E7'i baz alacağını tahmin ediyor olsa da şu anda General Mobile tarafından bir doğrulama gelmemiş durumda. Görünen o ki 2014 yılında da General Mobile konuşulmaya devam edecek. Sizce bu skorları alabilen bir telefon Amiral Gemi tanımlamasını hak eder mi?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
42220 kez okundu.
224 kişi, toplam 311 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tüketici elektroniği, Android ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim