Anlık Bildirim

HP'nin 7 inçlik tabletinin prototipi internete sızdı


Palm firmasını satın almasının ardından tablet pazarında önemli bir pay elde edeceği düşünülen HP, webOS işletim sisteminin yüklü olduğu TouchPad modeliyle piyasaya girmiş ardından büyük tartışmalarla webOS cihazları üretimine son vermişti. Elde kalan stokların çıkarılması için TouchPad modeli 89$-149$ bandına çekilince kısa sürede tükenmişti.

Henüz TouchPad ile ilgili karar verilmeden önce HP'nin daha güçlü 7 inçlik bir modelinin üzerinde çalıştığı bazı dökümanlarda ortaya çıkmıştı. Opal adındaki yeni model 1.5GHz hızında çift çekirdekli Snapdragon APQ8060 işlemci, 4:3 görüntü oranı, 7 inçlik 1024 x 768 çözünürlüğünde dokunmatik ekran, LED flaşlı arka kamera, ön kamera, 16GB depolama kapasitesi, çıkarılabilir batarya, SIM kart yuvası gibi üstün özellikler sunuyordu. Ancak diğer model gibi hiç raflara çıkmadan sona erdirildi.

Bu modele ait bir prototip Çinli ZooPDA forumlarında ortaya çıktı. Prototipin nasıl elde edildiğine dair herhangi bir bilgi yok.

HP'nin ani bir kararla iptal ettiği TouchPad serisi eğer devam etseydi Opal adlı model bu zamanlarda kamuoyuna tanıtılmış olacaktı.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim