Anlık Bildirim

Hyundai’nin "2017 i20 Coupe WRC" aracı görücüye çıktı

Hyundai Motorsport ekibinin 2017 yılında düzenlenencek FIA Dünya Ralli Şampiyonası’nda kullanacağı, üç kapılı gövdeye ve oldukça agrasif bir tasarıma sahip yeni canavarı "2017 i20 Coupe WRC" tanıtıldı
İtalya'nın kuzeyindeki Lombardiya bölgesinde bulunan Monza şehrinde düzenlenen etkinlikle yeni ralli aracını ilk kez gün ışığına çıkaran Hyundai Motorsport Takımı, yeni sezonda Thierry Neuville, Hayden Paddon ve Dani Sordo’dan oluşan takımla artık üç kapılı gövdeye sahip bir otomobille yarışacak.
Organizasyonda FIA’nın yeni yönetmeliklerine göre üretilen i20 Coupe WRC aracını tanıtan Hyundai, tasarım hatları ve dinamik renkleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Eskiye nazaran çok daha agresif ve sportif bir yapıya bürünen otomobilde aerodinami ve yol tutuş konusundaki iyileştirmelerin yanı sıra turbo motorun gücü 300’den 380 beygire çıkarıldı.
2016 sezonunda Dünya Ralli Şampiyonası’nda iki galibiyete ulaşan Hyundai Motorsport Takımı, 10 kez podyuma çıkarak sezonu ikinci sırada tamamladı. Özellikle değişen kurallarla birlikte adeta yeni bir sayfanın açıldığı yarışların daha rekabetçi ve seyir zevki yüksek bir havada geçmesi hedefleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4298 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Hyundai, dünya ralli şampiyonası ve
2 etiket daha 2017 i20 coupe wrc fia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim