Anlık Bildirim

Jaguar, yeni SUV modelini Guinness Rekorlar Kitabı'na girerek tanıttı (VİDEO)

2015 yılında tanıtılan F-PACE ile SUV pazarında çok iyi işler yapan Jaguar, F-PACE'in küçük kardeşi niteliğindeki kompakt crossover modeli E-PACE'i ilginç bir dünya rekoru kırarak tanıttı.
  
2015 yılında F-PACE ile SUV pazarına giriş yapan İngiliz otomobil şirketi Jaguar, gerçekleştirilen yeni bir etkinlikle beraber ikinci SUV modeli E-PACE'i de resmen tanıttı. Ancak şirket öyle bir tanıtıma imza attı ki lansman sırasında bir dünya rekoru kırıldı.

Jaguar'ın anlaştığı İngiliz akrobatik sürücü Terry Grant, sürücü koltuğuna oturduğu bir E-PACE aracıyla beraber havada kendi ekseni etrafında 270 derece dönerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Jaguar ve Terry Grant ikilisi, James Bond tarzı aksiyon filmlerinde görmeye alıştığımız bu riskli hareketle, bir üretim aracı kullanarak aynı hareketi en uzak mesafede gerçekleştirme rekorunu kırdı. E-PACE'in havalandığı ve iniş yaptığı yerler arasındaki mesafe 15.3 metreydi.

Jaguar'ın BMW X1 ve Audi Q3 gibi modellere rakip olarak tanıttığı kompakt crossover segmentindeki E-PACE, "2017 Dünya Yılın Otomobili" ödülünü kazanan F-PACE'in kardeşi niteliğinde olacak. Jaguar'ın, F-PACE'de yakaladığı başarının bir benzerini beklediği E-PACE, 28.500 Pound'luk fiyat etiketiyle 2018'in ilk çeyreğinde piyasaya sunulacak. Araç aynı tarihte Türkiye'de de satışta olacak.
 
Jaguar ünlü modeli F-PACE'i de 2015 yılında yine başka bir dünya rekoru kırarak tanıtmıştı. Bakalım şirket bu dünya rekoru kırma geleneğini sürdürecek mi.

F-PACE'in rekor videosu: 
  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12500 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
jaguar, jaguar i-pace ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim