Anlık Bildirim

Katlanabilir Galaxy X üretimi Kasım ayında başlıyor

Samsung’un katlanabilir ekranlı akıllı telefonu açıklamalara göre ete kemiğe bürünmüş durumda ve üretim için uygun zamanı bekliyor. Galaxy X özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz.

Samsung’un gerçek manada ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefonu için meraklı bekleyiş devam ederken MWC 2018 fuarında da bir duyuru gerçekleşmedi. Yapılan açıklamalar CES 2019 fuarını işaret ediyor.

Galaxy X özellikleri

Galaxy S9 lansmanı sonrasında mobil bölüm başkanı DJ Koh katlanabilir ekranlı akıllı telefon sorularına da cevap verdi. Koh, müşterilere çok iyi bir deneyim sunmak istediklerini ve bu yüzden acele etmediklerini ifade etti.

Bu bakımdan işler yolunda giderse Galaxy X akıllı telefonun üretimine Kasım ayında başlanıyor. Telefonun piyasaya çıkması ise 2019 yılında gerçekleşecek. Bu bakımdan CES 2019 fuarında görkemli bir etkinlik yapılması çok büyük bir ihtimal gibi. Firmanın CES 2018 fuarında gizli bir oturumda ortaklarına prototip cihazı gösterdiği gündeme gelmişti.

Samsung’un bu adımı akıllı telefon pazarında yeni bir devrimin başlangıcı olacak. Yıllar önce Galaxy Note Edge ile pazarda kenardan kavisli ekran trendini başlatan Samsung halen bu akımın öncüsü durumunda. Elbette kavisli ekranlar gibi katlanabilir ekranların hızlı bir şekilde benimsenmesini beklemek yanlış olur zira üretimi oldukça zor. Microsoft da gelecekte katlanabilir ekranlı bir tablet piyasaya sürme niyetinde.

Samsung’un ilk etapta içe doğru katlanır bir akıllı telefon üreteceği tahmin ediliyor. Daha önceki patent başvurularında ve tanıtım materyallerinde bu açık bir şekilde görülmüştü. 7.3 inçlik ekrana sahip olan telefonun bileşen diziliminin nasıl yapıldığı da önemli bir ayrıntı olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7144 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim