Anlık Bildirim

LED bildirim gidiyor Smart Glow geliyor

Mobil cihazların üst panelindeki vazgeçilmez unsurlardan birisi haline gelen LED bildirim ışığı, gelecek Samsung telefonlarında yerini Smart Glow teknolojisine bırakıyor.

Uzun yıllardır mobil telefon kullanıcılarının en büyük yardımcılarından birisi durumunda olan LED bildirim ışığı; gelen arama, SMS, batarya durumu gibi pek çok konu hakkında sahibini uyarma görevi görüyordu. Genelde telefonun ön kısmına yerleşen LED bildirim ışığının yerini farklı bir teknoloji alabilir.

Galaxy J2 2016 modelinin sızdırılan kullanım kitapçığına göre, Smart Glow adında yeni bir çözümün LED bildirim ışığının görevini üstlenmesi bekleniyor. Smart Glow, arka kamera çerçevesinin içerisine entegre ediliyor ve farklı renklerde ışık saçabiliyor. Kullanıcılar, hangi uygulamada hangi renk ışın yanacağını veya hangi bildirimin öncelikli olacağını ayarlayabiliyor.

Smart Glow teknolojisi ayrıca Selfie Assist adında bir yardımcı araca da sahip. Arka kamera kullanıcının yüzünü algıladığında, Smart Glow da parlamaya başlıyor ve iki saniye sonra otomatik olarak çekim yapılıyor. Böylece kullanıcılar arka kamerayı kullanarak da özçekim yapabiliyor.

Smart Glow özelliği ilk olarak Galaxy J2 2016 modelinde karşımıza çıkacak. Bu cihaz henüz resmiyet kazanmadı. Bilindiği kadarıyla 4.7 inçlik 720p Super AMOLED ekran, 4 adet Cortex-A7 çekirdekli işlemci, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, Android 6.0 işletim sistemi gibi özellikler olması bekleniyor. Ardından Galaxy Note 7 modelinde ve sonraki modellerde de Smart Glow özelliğine yer verileceği tahmin ediliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24713 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung smart glow ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim