Anlık Bildirim

LG G Flex 2599TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu

LG G Flex 2599TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu

LG'nin geçtiğimiz yıl lanse ettiği uçtan uca kavisli ekrana sahip G Flex modeli nihayet ülkemiz piyasasına da adımını attı. Ancak özellikle artan döviz kurları nedeniyle cihazın fiyatı bir hayli yüksek seyrediyor.

6 inçlik 720p plastik OLED ekrana sahip olan model yüzüstü halde yaklaşık 40kg ağırlığındaki basınca dayanabiliyor. G Flex Snapdragon 800 yongasetinden gücünü alırken, 2GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 13MP çözünürlükte arka kamera, 60 kare/saniye hızında video kaydı, arka kontrol tuşları gibi özellikler sunuyor. Cihazın bataryası merdiven şeklinde dizilmiş esnek bir yapıya sahip ve 3500mAh seviyesinde bir enerji sağlıyor. 

Dünyanın ilk kavisli ekranlı akıllı telefonu ünvanı Galaxy Round ile Samsung'a ait olsa da ilk global kavisli ekranlı akıllı telefon ünvanı da LG'ye ait. 

LG G Flex hali hazırda Teknosa, Turkcell Mağaza gibi çevrimiçi veya fiziksel perakende mağazalarında satışa sunuldu. Model için 2599TL fiyat etiketi belirlenmiş. Taksit uygulamasının mevcut olmadığını da düşündüğümüzde cihaz alım gücü yüksek tüketicilere hitap ediyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17458 kez okundu.
104 kişi, toplam 116 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g flex, lg
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim