Anlık Bildirim

LG G6'nın mini versiyonu geliyor: LG Q6

Akıllı telefonlarının mini versiyonlarını çıkarma geleneğini sürdürmeyi düşünen LG, amiral gemisi G6'nın da mini bir modelini piyasaya sürecek. Yeni akıllı telefonun LG Q6 olarak gelmesi bekleniyor.
Mayıs ayının başında, LG'nin amiral gemisi LG G6 telefonunun mini bir versiyonunu çıkarabileceğini duymuştuk. Şirketin yeni cihazda ekran boyutunu 5.7 inçten 5.4 inç'e düşüreceği ve 18:9 görüntü oranını koruyacağı söyleniyordu. Ancak bu planların geçerli mi yoksa LG tarafından rafa kaldırılıp kaldırılmadığından emin değildik.
Telefonun gerçeğe dönüşeceği, sızıntılarıyla ünlü isim Evan Blass'ın attığı tweetle onaylanmış durumda. Görünüşe bakılırsa düzenleyici onayı bekleyen akıllı telefon LG Q6 ismiyle piyasaya sürülecek. Blass ayrıca cihazın tek lensli 13MP bir arka kamerayla gelebileceğini ve 3GB RAM'le donatılacağını söyledi.
Bu arada ekranın görüntü oranı 18.5:9 olacak yani Samsung'un bu sene Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinde kullandığı oranla tamamiyle aynı. Ne yazık ki bundan başka herhangi bir teknik özellikten söz edemiyoruz. Ancak telefonun muhtemelen selefiyle aynı Snapdragon 821 yonga setiyle gelmesi bekleniyor.
LG, geçmişte de telefonlarının mini versiyonlarını çıkarmıştı ve belli ki satış açısından Samsung ve Apple'ın egemen olduğu bir pazarda bunun gerekli olduğunu düşünüyor. Ayrıca şirketin daha küçük ekran seven tüketicilere hitap etmek istediğini de söyleyebiliriz. LG Q6 hakkında önümüzdeki günlerde daha somut bilgilere sahip olmayı bekliyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5413 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, mini ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim