Anlık Bildirim

LG ilk Google Asistan destekli akıllı ekranını piyasaya sürüyor

Güney Koreli teknoloji şirketlerinden LG ilk Google Asistan destekli akıllı ekranı XBOOM AI ThinQ model WK9'u, başlangıç olarak 199 dolardan piyasaya süreceğini duyurdu.
LG, akıllı ekran pazarındaki ilk ürününü uzun olarak nitelendirebileceğimiz bir şekilde isimlendirmiş. XBOOM AI ThinQ WK9 akıllı ekran, Google Asistan desteği ve ses alanında oldukça iyi ürünler sunan Meridian marka hoparlörlerle geliyor.

Eğlenceli bir kullanıcı deneyimi

8 inç HD ekranı olan XBOOM AI ThinQ WK9, sunduğu kaliteli ses sistemi ile birlikte kullanıcılara eğlenceli bir deneyim sunmayı vaat ediyor.  Bu akıllı ekranı kullanarak YouTube videolarını izleyebilir, müzik dinleyebilir ve Google Arama ile desteklenen görsel yanıtlar alabilirsiniz.
Çarpıcı bir görsel ve ses kalitesi sunduğu ifade edilen ürünün öne çıkarılan temel özelliklerinden biri de Google Asistan desteği. Yemek tarifleri, hava durumu ve birçok bilgiyi sorabildiğiniz asistan, binin üzerinde markanın ve 10 binden fazla akıllı cihazın kontrolünü de sağlayabiliyor. Cihaz 199 dolardan satışa sunulacak.

XBOOM AI ThinQ model WK9 Özellikleri:

Ekran: 8 inç HD Dokunmatik Ekran
Hoparlör Çıkışı: 2Ch / 20W
Kamera: 5MP
İşletim Sistemi: Android Things
Boyut (G x Y x D): 370 x 244 x 145 mm
Ağırlık: 1.51kg
Bağlantı: Wi-Fi / Bluetooth
Güç Kaynağı: 5.6W
Renk: Siyah
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim