Anlık Bildirim

Logitech'den Galaxy Tab 10.1 için klavyeli kılıf


Apple ile Samsung arasında devam eden patent ihlali kavgası dün yeni bir boyuta ulaştı ve Galaxy Tab 10.1 modeli Hollanda hariç Avrupa Birliği ülkelerinde tedbiren yasaklandı. Raflardan indirilen modeli sipariş veren müşterilere de paraları iade ediliyor. 

1 GHz çift çekirdekli Nvidia Tegra 2 işlemci ve 1 GB RAM, Android 3.1 Honeycomb işletim sistemi, 10.1-inç 1280 x 800 piksel dokunmatik kapasitif ekran, 16 / 32 GB dahili bellek opsiyonları, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 3.0, GPS ve 7000 mAh gelişmiş batarya özellikleri sunan Galaxy Tab 10.1 modeli dünyanın en ince tableti olma özelliği taşıyor.

Tabletin akibeti ile ilgili belirsizlik devam ederken aksesuar firmaları ise satışı devam edecekmiş gibi ürün hazırlamayı sürdürüyor. 

Tabletin fiziksel klavye eksikliğini gidermeyi amaçlayan Logitech, üretim ortağı ZAGG firmasına yaptırdığı hem klavye hem ekran koruması sunan yeni kılıfını satışa sundu.

Tabletin ön kısmını kapatan kılıf alüminyumdan imal edilmiş ve oldukça sağlam. Kılıfın iç kısmında ise tam bir QWERTY klavye bulunuyor. Klavyede kopyala-yapıştır kısayolları bulunuyor. Ancak klavye haricinde rakipleri gibi herhangi bir ek özellik sunmuyor. Ayrıca stand olarak da kullanılamıyor.

Kılıfın bir benzeri de iPad için satışa sunulmuştu.

Kılıftaki klavye Bluetooth üzerinden tablete bağlanıyor ve USB üzerinden şarj ediliyor. Kılıfın iç köşelerindeki dolgu maddesi düşmelere karşı kısmi koruma sağlıyor. Satış fiyatı 99.99$. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13218 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, zagg ve Logitech
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim